0
Stegte ris med glaskål, spejlæg og grøn karry
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Nødder, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på posen.

Når de er færdige spreder du dem ud på en tallerken, så de kan dampe en smule af.

 

glaskålhjertesalatcitron
3 min.
Glaskål

Skræl glaskålet og skær det ud i små tern på ca. 1x1 cm. 

Vend salat og glaskål sammen i en skål, sammen med masser af fintrevet citronskal og saft - og et par dråber olivenolie.

 

æg2
10 min.
Spejlæg

Stegt æggene på en pande i lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Lad endelig blommen være smilende på ægget. 

Tag æggene af panden og rengør den med et stykke køkkenrulle, så du kan bruge den til tofu og risene.

tofu
15 min.
Tofu

Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Steg dem på panden ved mellem varme i en smule olie - blot 2-3 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber og vend dem derefter op i salaten.

ris
20 min.
Ris

Når risene har fået lov at dampe lidt af, varmen du panden op igen ved høj varme. Tilsæt en smule olivenolie, ris og karrypaste til panden. Lad risene stege 3-4 min. og pas på med at røre for meget i panden - lad hellere risene tage en smule farve og rør så.

Smag risene til med salt eller lidt soya.

25 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken og kom salaten og spejlæggene ovenpå.

Velbekomme!

 

Til denne ret skal du bruge salt, peber og olivenolie som ikke følger med kassen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?