Skyl risene i en sigte. Kom dem i en gryde med den dobbelte mængde vand og et skud salt. Bring risene i kog, og skru derefter helt ned på laveste blus. Lad risene dampe ca. 8-10 min, sluk så for gryden, og lad dem trække færdig.
Når risene er færdige, hælder du dem ud på en stor tallerken, så de kan dampe tørre.
Tag stenen ud af paraguayos/fersken, og skær kødet i mundrette bidder.
Skyl koriander og pluk det ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.
Pluk pak choyen ud i blade, og skyl dem i iskoldt vand. Gem alt det ovenstående til senere.
Find en stor pande eller wok frem, og varm den op ved høj varme med en smule olie. Skær kyllingebrystet ud i små bidder, og steg dem hårdt på panden i 5-7 minutter, til de har taget godt med farve og er gennemstegte.
Kom kyllingen op i en skål, og hold den lun til senere.
Varm panden fra før op igen. Steg pak choy bladene kort i 3-4 minutter, til de falder en smule sammen, men beholder lidt bid.
Kom dem op i skålen med kylling. Tilsæt lidt ny olie til panden, og steg risene 3-4 minutter, mens du rører engang imellem.
Vend ris, kylling og pak choy godt sammen, og smag til med tamarisaucen.
Anret ris, kylling og pak choy i en dyb tallerken. Slut af med at drysse peanuts og ferskenstykker henover retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()