Start med at skylle risene i en sigte. Kog risene efter anvisning på pakken.
Børst portobellosvampene rene, og skær dem i tykke skiver. Steg dem i en smule olie i bunden af en gryde, til de har taget farve. Tilsæt karrypastaen, og lad den stege med et øjeblik. Kom herefter kokosmælken på, og lad den koge op. Træk gryden fra varmen til senere.
Bemærk, at du kan selv styre mængden af karry, du kommer i retten, alt efter smag.
Skær roden af løgene, og skær dem derefter i kvarte. Husk at bevare en god del af toppen på løget. Varm en pande godt op, tilsæt lidt olie, og steg løgene 3-4 minutter, til de har taget farve og mistet lidt bid.
Hak korianderen groft med en skarp kniv.
Riv limefrugten fint ned i kokosmælken. Giv retten et kort opkog, og smag den til med salt eller soya og rigeligt med limesaft.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken, og hæld kokos/svampesaucen ud over. Slut af med stegte løg og hakket koriander.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()