0
Stegte svampe på stuvede bønner med syrlig grønkålssalat og ferskner

Stegte svampe på stuvede bønner med syrlig grønkålssalat og ferskner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

østershattehvide bønnercreme fraiche 38%
1 min.
Lav de stuvede bønner

Start med at dræne bønnerne, og pluk svampene ud i tykke strimler. Varm en stor gryde op ved mellemhøj varme, og steg svampene i en smule olie i 3-4 min., til de har taget let farve og er møre. Tilsæt de drænede bønner og creme fraichen, og lad retten koge let igennem et minut eller to. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

squashdildmodne fersknercitrongrønkål
8 min.
Forbered grønkålsalaten

Fjern de groveste stilke på grønkålen, og snit den derefter fint med en kniv. Pisk en marinade af lige dele citronsaft og olivenolie, og krydr med lidt salt. Halvér fersknerne, og fjern stenene. Skær fersknerne i små tern. 

Skær ligeledes squashen i små tern, og pluk dilden ud i blade. Snit dildstilkene fint med en kniv.

Bland grønkål, squash, fersken, dildstilke, dildblade og marinade i en skål.

25 min.
Anretning

Anret de stuvede bønner og svampe i en dyb tallerken med salaten ovenpå. Kom evt. overskydende marinade over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?