0
Stjerneskud a la De 2 Have
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Del fileterne i 2 portioner. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld vinen over. Dæk fadet med stanniol og sæt det i en 150 grader varm ovn i 8-10 min. Resten af fileterne vendes i mel, sammenpisket æg og rasp. Steg dem gyldne på en pande i smør.

Asparges: Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Sæt en gryde over med vand, tilsæt salt når vandet koger og blancher aspargeserne i 2-3 min.

Brød: Steg brødskiverne gyldne og sprøde i smør på en pande ved middelvarme.

Dressing: Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. Rør hvidløg, mayonnaise, cremefraiche, engelsk sauce, koncentreret tomatpure, paprika og ½ tsk. citronsaft sammen. Smag til med tabasco samt salt og peber.

Samling: Brødet nederst, salatblad oven på, dernæst den dampede og den stegte fisk, asparges, rejer, dressing. Pynt med dildkviste, citronbåde og evt. kaviar.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.