0
Stjerneskud a la De 2 Have
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Del fileterne i 2 portioner. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld vinen over. Dæk fadet med stanniol og sæt det i en 150 grader varm ovn i 8-10 min. Resten af fileterne vendes i mel, sammenpisket æg og rasp. Steg dem gyldne på en pande i smør.

Asparges: Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Sæt en gryde over med vand, tilsæt salt når vandet koger og blancher aspargeserne i 2-3 min.

Brød: Steg brødskiverne gyldne og sprøde i smør på en pande ved middelvarme.

Dressing: Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. Rør hvidløg, mayonnaise, cremefraiche, engelsk sauce, koncentreret tomatpure, paprika og ½ tsk. citronsaft sammen. Smag til med tabasco samt salt og peber.

Samling: Brødet nederst, salatblad oven på, dernæst den dampede og den stegte fisk, asparges, rejer, dressing. Pynt med dildkviste, citronbåde og evt. kaviar.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?