0
Stuvede bønner med kartofler, svampe og sprød kål

Stuvede bønner med kartofler, svampe og sprød kål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sorte  bønnercreme fraiche 38%basquaise krydderi
1 min.
Bønner

Dræn bønnerne for vand og kom dem op i en gryde sammen med krydderi og creme fraiche - og lidt salt og friskkværnet peber. Lad bønnerne koge godt igennem, stille og roligt. 

melede kartofler
5 min.
Kartofler

Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Kog dem møre i en gryde med rigeligt, letsaltet vand.

blandede svampe
10 min.
Svampe

Skær svampene i mundrette bidder og steg dem et par minutter på en godt varm pande, i en smule olie. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Når kartoflerne er møre kommer du dem op i gryden til bønnerne - og det samme med svampene.

spidskålcitronbredbladet persille
20 min.
Salat

Skær spidskålet ud i grove stykker (fjern stokken) og kom dem op i en skål. Skyl persillen og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.

Kom persilleblade, stilke, fintrevet citronskal, lidt saft og et skud olivenolie op til kålen og vend det hele rundt.

30 min.
Anretning

Smag bønnestuvningen til en sidste gang og anret den i bunden af en dyb tallerken med kålsalaten ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Basquaise krydderi indeholder:

35% paprikaflager, 30% sød paprika, 25% gurkemeje 5% orangeskal, 4% piment d’espelette, 1% safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?