Dræn bønnerne for vand og kom dem op i en gryde sammen med krydderi og creme fraiche - og lidt salt og friskkværnet peber. Lad bønnerne koge godt igennem, stille og roligt.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Kog dem møre i en gryde med rigeligt, letsaltet vand.
Skær svampene i mundrette bidder og steg dem et par minutter på en godt varm pande, i en smule olie. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Når kartoflerne er møre kommer du dem op i gryden til bønnerne - og det samme med svampene.
Skær spidskålet ud i grove stykker (fjern stokken) og kom dem op i en skål. Skyl persillen og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.
Kom persilleblade, stilke, fintrevet citronskal, lidt saft og et skud olivenolie op til kålen og vend det hele rundt.
Smag bønnestuvningen til en sidste gang og anret den i bunden af en dyb tallerken med kålsalaten ovenpå.
Velbekomme!
Basquaise krydderi indeholder:
35% paprikaflager, 30% sød paprika, 25% gurkemeje 5% orangeskal, 4% piment d’espelette, 1% safran.
Kundekommentarer ()