0
Stuvede bønner med krydrede pølser og rå kål
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
krydret oksepølsesorte  bønnerrødløgcreme fraiche 38%
1 min.
Bønner

Start med at skrælle løg, og skære dem i både. Skær pølserne ud i mundrette bidder.

Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt en smule olivenolie. Sautér løgene et par minutter, og tilsæt pølserne. Lad dem tage lidt farve, og tilsæt så de drænede bønner og creme fraichen. Lad det hele koge stille og roligt op, og lad creme fraichen koge en smule ind. Smag til med salt og friskkværnet peber.

agurkestragonspidskål
10 min.
Spidskål

Mens pølser og bønner simrer, kan du lave salaten. Skyl spidskål og agurk. Skær kålen ud i mundrette bidder. Flæk agurken på langs, og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurken i tern, og bland dem med kålen i en skål. Pluk estragonen ud i blade, og vend den ned i salaten sammen med et par dråber olivenolie og lidt lys eddike.

30 min.
Anretning

Anret bønnestuvningen i bunden af en tallerken med spidskålssalaten ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?