Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl løg, og skær dem i både. Skær pølserne ud i mundrette bidder.
Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt en smule olivenolie.
Sautér løgene et par minutter, og tilsæt pølserne. Lad dem tage lidt farve, og tilsæt så de drænede bønner og creme fraiche.
Lad det hele koge stille og roligt op, og lad creme fraichen koge en smule ind. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær kålen ud i mundrette bidder.
Flæk agurken på langs, og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurken i tern, og bland dem med kålen i en skål.
Pluk estragon ud i blade, og vend den ned i salaten sammen med et par dråber olivenolie og lidt lys eddike.
Anret bønnestuvningen i bunden af en tallerken med spidskålssalaten ved siden af.
Kundekommentarer ()