0
Stuvede bønner med sprødstegt svinenakke og spidskålssalat

Stuvede bønner med sprødstegt svinenakke og spidskålssalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
creme fraiche 38%hvide bønnerhvidløg
1 min.
Stuvede bønner

Start med at pille hvidløgene, og snit dem fint.

Sæt en gryde over ved mellem varme, tilsæt lidt olivenolie, og sauter hvidløgene, til de lige netop er møre. Tilsæt så drænede bønner, creme fraiche, lidt salt og et godt skud friskkværnet, sort peber. Lad retten simre i 4-5 min.

spidskålradisercitron
5 min.
Salat

Skyl spidskål og radiser. Snit kålen super fint, og skær radiser i strimler eller skiver. evt. på et mandolinjern. 

Bland spidskål og radiser i en skål med masser af fintrevet citronskræl og nogle dråber citronsaft.

Sous vide, mør grisenakke
15 min.
Kødet

Pluk kødet ud i mundrette bidder med en gaffel. Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olivenolie. Steg kødet godt sprødt og gyldent på den ene side i 2-3 min.

25 min.
Anretning

Anret de cremede bønner i bunden af en dyb tallerken med kød og salat ovenpå. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?