Start med at pille hvidløgene, og snit dem fint.
Sæt en gryde over ved mellem varme, tilsæt lidt olivenolie, og sauter hvidløgene, til de lige netop er møre. Tilsæt så drænede bønner, creme fraiche, lidt salt og et godt skud friskkværnet, sort peber. Lad retten simre i 4-5 min.
Skyl spidskål og radiser. Snit kålen super fint, og skær radiser i strimler eller skiver. evt. på et mandolinjern.
Bland spidskål og radiser i en skål med masser af fintrevet citronskræl og nogle dråber citronsaft.
Pluk kødet ud i mundrette bidder med en gaffel. Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olivenolie. Steg kødet godt sprødt og gyldent på den ene side i 2-3 min.
Anret de cremede bønner i bunden af en dyb tallerken med kød og salat ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()