0
Svampe i rød curry med kokosmælk, forårsløg og penne

Svampe i rød curry med kokosmælk, forårsløg og penne

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

penne, glutenfri
1 min.
Kog pasta

Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til pasta i. Husk et godt skud salt. Når vandet bulderkoger, tilsætter du pastaen, og koger til den er mør med let bid. Smag dig frem.

portobellosvamperød curry pastekokosmælkforårsløg
5 min.
Lav curryen

Skær svampene i tykke skiver, og forårsløgene i 3-4 cm. lange stykker.

Sæt en pande eller wok over ved høj varme, og steg svampene i en smule olie i 3-4 min., til de er møre og har taget farve. Tilsæt så currypasten til panden, og lad den stege med et minut eller to. Den kan være lidt stærk så tá forsigtigt og tilføj evt. lidt paste senere. Kom kokosmælken op i panden sammen med forårsløgene, og lad retten simre i 3-4 min.

korianderradiser
20 min.
Skær det grønne

Skær radiserne ud i kvarte, og hak korianderen groft med en kniv - både stilke og blade.

radiserkorianderlime
30 min.
Anretning

Smag curryen til med masser af limesaft, salt og evt. soya hvis du har. Anret de drænede penne i en dyb tallerken, og hæld curryen over. Drys med koriander og rå radiser.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?