0
Svampebøf a la creme med bagte kartofler og sommercrudite

Svampebøf a la creme med bagte kartofler og sommercrudite

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær kartoflerne i både, vend dem med lidt olivenolie, salt og peber, og bag i ovnen ca. 20-25 min., til de er gyldne og møre. 

citronradiserløvstikkegulerødder
5 min.
Lav crudite

Pisk en dressing af lige dele olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og friskkværnet sort peber. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig dressing pr. kuvert.

Snit gulerødderne i tynde strimler med en kartoffelskræller. Snit radiserne i skiver med en kniv. Hak løvstikken fint - både stilke og blade.

Vend det hele sammen i en skål med dressingen, lige før servering.

svampebøffenbechamelsovs
15 min.
Steg bøffen

Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg bøfferne ca. 2-3 min på hver side, så de tager godt med farve. Skru ned for panden, og tilsæt saucen. Giv den et opkog, så den tykner let.

30 min.
Anretning

Anret bøffer på en tallerken med sauce over, kartofler på siden og salat til.

Bonusinfo

Svampebøffen fra PLANTESLAGTERNE er en økologisk plantebaseret bøf af champignon, rødbeder og brune ris smagt til med frisk timian.

Med godt bid fra de grove grøntsager og ris, egner bøffen sig perfekt til burgere, eller for sig selv til salat, samt til sovs og kartofler. 

Tilberedes på en pande eller i ovn indtil gennemvarm. 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?