Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær alle svampene i mundrette bidder, og læg ca. 1/3 til side til senere.
Tag de resterende svampe, og rist dem af i en gryde med en smule olivenolie ved høj varme. Krydr med salt, friskkværnet sort peber og bouillonpulver, og tilsæt fløden og ca. 2 dl. vand pr. kuvert. Lad det hele koge godt igennem, og blend til en helt lind suppe.
Blend persillen, både stilke og blade, og et godt skud olivenolie til en tæt olie a la en pesto. Smag til med lidt salt.
Skær selleri i tern på 1x1 cm., og rist dem godt af på en pande i en smule olie ca. 3-4 min., til de er møre. Krydr med lidt salt.
Skær savoykålen i grove strimler, og steg dem hårdt ca. 2-3 min. på en godt varm pande i en smule olie, så de tager farve i kanterne. Steg gerne over flere omgange, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.
Steg herefter de resterende svampe af, og krydr med lidt salt.
Dræn kikærterne, og lad dem lune med i suppen.
Anret den varme suppe i en dyb tallerken med strimler af kål, selleri, svampe og kikærter. Slut af med at komme persilleolie rundt.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()