0
Svampetarteletter med linser, ærter og dild
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

kasserollegrønne linser
1 min.
Kog linserne

Start med at komme linserne op i en kasserolle og dæk dem rigeligt med vand. Kog til de er helt møre - ca. 15-20 min. Husk salt i vandet.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft til at varme tartelletskallerne i senere. Du kan også bruge en brødrister, hvis du vil spare ovnen.

løghjertesalatportobellosvampedild
3 min.
Forbered fyldet

Skær svampene i skiver på ca. 0,5 cm tykkelse. Snit løget i helt tynde strimler.

Pluk dilden ud i blade og snit stilkene fint med en kniv.

Pluk hjertesalat ud i blade, halver de største.

bechamelsovsærter, frostdild
15 min.
Lun saucen op

Kom saucen op i en gryde, sammen med ærter og dildstilke. Giv det et hurtigt opkog.

tarteletter
20 min.
Lun tarteletter

Lun tartelletterne i ovnen eller på brødrister - ca. 3-4 min.

portobellosvampeløgpande
25 min.
Steg svampe og løg

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt et smule olie og steg først svampene ca. 2-3 min. Kom så løgene på panden og lad begge dele stege sammen til løgene er møre. Smag til med salt og godt med groftkværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Anret svampe og løg i tarteletskaller. Varm sovsen op igen, vend 2-3 salatblade pr tartelet ned i sovsen og kom det derefter ned i skallerne. 

Slut af med at drysse dildblade over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?