Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at komme linserne op i en kasserolle og dæk dem rigeligt med vand. Kog til de er helt møre - ca. 15-20 min. Husk salt i vandet.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft til at varme tartelletskallerne i senere. Du kan også bruge en brødrister, hvis du vil spare ovnen.
Skær svampene i skiver på ca. 0,5 cm tykkelse. Snit løget i helt tynde strimler.
Pluk dilden ud i blade og snit stilkene fint med en kniv.
Pluk hjertesalat ud i blade, halver de største.
Kom saucen op i en gryde, sammen med ærter og dildstilke. Giv det et hurtigt opkog.
Lun tartelletterne i ovnen eller på brødrister - ca. 3-4 min.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt et smule olie og steg først svampene ca. 2-3 min. Kom så løgene på panden og lad begge dele stege sammen til løgene er møre. Smag til med salt og godt med groftkværnet sort peber.
Anret svampe og løg i tarteletskaller. Varm sovsen op igen, vend 2-3 salatblade pr tartelet ned i sovsen og kom det derefter ned i skallerne.
Slut af med at drysse dildblade over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()