0
Kotelet med bagte beder, quinoa og svampesauce
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Farvede beder
1 min.
Bag bederne

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skræl bederne og skær dem i grove både. Vend dem med lidt olivenolie og salt og bag dem møre i ovnen - ca. 25 min.

quinoa
5 min.
Quinoa

Kom quinoa i en kasserolle og dæk rigeligt med vand. Tilsæt et skud salt og kog i ca. 15 min. og lad dem derefter hvile i vandet i ca. 5 min.

svampe sovskotelet
10 min.
Steg koteletter

Varm en stor pande op og tilsæt en smule olivenolie. Brun koteletterne 2 min. på hver side og læg dem derefter op i et ildfast fad. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.

Hæld svampesaucen over kødet og bag ca. 10-15 min. i ovnen.

løvstikkeskalotteløg
20 min.
Snit grønt

Hak løvstikke (både blade og stilke) og skalotteløg fint.

25 min.
Anretning

Vend de bagte beder med skalotteløg, løvstikke, fintrevet citronskal og lidt citronsaft.

Anret bederne på en tallerken med kød, sovs og drænede quinoa.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?