0
Svinekotelet med lynratatouille og linser
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ratatouille: Skyl/skræl grøntsagerne, og skær dem i grove tern (ca. 2x2 cm). Sauter dem på en varm pande i lidt olivenolie. Hak hvidløg (brug halvdelen her) fint og tilsæt dem til de øvrige grøntsager. Tilsæt evt. lidt hvidvinseddike eller anden god eddike, og lad den reducere helt væk. Tilsæt nu de hakkede flåede tomater. Skru ned på middel varme, og lad ratatouillen simre færdig. Smag til med salt og peber.

Linser: Kog linserne op i vand med ratio 1 del linser/2 dele vand og tilsæt lidt salt. Kog linserne møre i ca. 10 min, og lad dem trække lunt under låg, til du skal bruge dem. (Dræn evt. overskydende vand fra i en sigte).

Svinekoteletter: Varm en pande godt op, krydr koteletterne med salt og brun dem godt af i lidt olivenolie. Når koteletterne er brunet, tilsættes panden en lille klat smør og 0,5 fed hvidløg pr. kotelet (se video ovenover). Steg færdig ved middel varme. Vend ind imellem, og drypsteg med smørret over koteletterne, til de er færdige.

Anretning: Server koteletterne på en stor skefuld ratatouille og en håndfuld linser.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?