0
Svinekotelet med Texan Pork rub og bagt butternutsquash med quinoa og spinat

Svinekotelet med Texan Pork rub og bagt butternutsquash med quinoa og spinat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

1. Skræl, og del butternutsquash’en i 4 dele, og fjern den bløde indmad og kernerne, som kasseres.

2. Skær butternutsquash’en ud i mindre stykker af ca. 1 x 1 cm.

3. Steg butternutsquash stykkerne på en pande i lidt god olivenolie, krydr med salt og peber samt 1/2 del af rubben – steg til de er møre og gyldne.

4. Krydr koteletterne med salt, peber og den sidste 1/2 del af Texan pork rubben.

5. Brun dem grundigt af på en godt varm pande i lidt neutral olie i ca. 1 minut på hver side. Sæt til side, indtil du har lavet quinoafyldet – gem panden dertil.

6. Skyl quinoaen grundigt i en sigte, og kog den i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min.

7. Hæld quinoaen tilbage i sigten, og lad den dryppe af og køle af.

8. Skyl spinaten grundigt, og slyng bladene tørre.

9. Rens porrer, og snit i helt tynde skiver.

10. Pil hvidløgene, og hak dem fint.

11. Kom lidt smør på panden, hvor du stegte koteletterne, og sauter hvidløgene i 1 min. uden de tager farve.

12. Tilsæt porrer, og sauter videre et minuts tid. Tilsæt nu spinat, og sauter med, til det er faldet sammen og væden er fordampet.

13. Vend de stegte butternut squash stykker sammen med spinat, porrer og kogt quinoa. Riv halvdelen af osten i, og smag fyldet til med salt og peber.

14. Fordel fyldet i et lille ovnfast fad, og riv den sidste ost over.

15. Kom koteletterne ovenpå, og sæt fadet i en 225 grader varm ovn i ca. 8-10 min. til koteletterne er færdige, overfladen på fyldet er gyldent og osten er smeltet.

Anretning: som vist!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?