Hæld appelsinjuice, 1 dl limesaft, eddike og et godt kværn peber i en frysepose og ryst let. Læg kødet i posen, luk den godt til og ryst. Lad koteletterne marinere på køl en times tid og hak imens løg og hvidløg fint.
Tag koteletterne op af marinaden (som gemmes) og dup dem tørre. Varm lidt olie godt op på en høj pande og brun koteletterne 1-2 min. på hver side. Tag dem af panden og sauter i stedet løg og hvidløg til de er klare og begynder at tage lidt farve. Hæld den gemte marinade og hvidvinen på panden, tilsæt spidskommen og oregano og kog op.
Læg koteletterne på panden igen og lad det hele simre stille og roligt til væden er kogt ind til saucekonsistens – vend gerne koteletterne et par gange undervejs.
Skær imens tomater og rensede avokadoer i mellemstore tern og hak korianderen groft. Vend det hele sammen med resten af limesaften, lidt olie, salt og peber til en frisk, grov salsa.
Anret koteletterne i et fad, smag saucen til og fordel den rundt om kødet. Top koteletterne med salsaen og server straks.
Server sammen med ris eller ovnbagte små kartofler, lækre majskolber og en skefuld cremefraiche.
Kommentarer og forslag til opskriften