Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog nudlerne til de er al dente i rigeligt saltet vand. Dræn nudlerne, skyl dem hurtigt i koldt vand, og læg dem over i en stor skål. Vend sesamolien ned i nudlerne, så de ikke klistrer sammen.
Dup koteletterne tørre, pensl med olie, og grill eller steg dem ved meget hård varme, til de lige er gennemstegte. Koteletter er meget fedtfattige, så pas på ikke, at give dem for meget. Krydr koteletterne godt, og hold dem lune tildækket.
Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske, og snit agurken fint. Kom agurkestykkerne over i en skål for sig, og lynmarinér dem i 1/4 tsk. groft salt, 2 spsk. sukker og 2 spsk. eddike pr. agurk. Tilføj evt. lidt god chilisauce også.
Skyl salaten, slyng den tør, og snit den fint.
Pil rødløg, og snit det i ultra-fine splitter. Det gøres nemmest på et mandolinjern.
Skær koteletterne ud i tynde skiver, og vend dem i chilisaucen sammen med halvdelen af limesaften.
Vend salat, agurk og rødløg ned til nudlerne, og anret salaten på et stort fad.
Fordel kødet over salaten, og dryp resten af limesaften over sammen med evt. dryp af en god chilisauce.
Sæt fadet på bordet, og lad alle tage selv.
Kundekommentarer ()