Nudlerne koges, til de er al dente i rigeligt saltet vand. Dræn nudlerne, skyl dem hurtigt i koldt vand, og læg dem over i en stor skål, som kan rumme hele retten. Sesamolien vendes ned i nudlerne, så de ikke klistrer sammen.
Koteletterne duppes tørre, pensles med olie, og grilles eller steges ved meget hård varme, til de lige er gennemstegte. Koteletter er meget fedtfattige, så pas på ikke at give dem for meget. Koteletterne krydres godt, og holdes lune tildækket.
Agurken skylles, og deles på langs. Skrab kernerne ud med en teske, og snit agurken fint. Agurkestykkerne kommes over i en skål for sig, og lynmarineres i 1/4 tsk groft salt, 2 spsk. sukker og 2 spsk. eddike pr. agurk. Tilføj evt. lidt god chilisauce også.
Salaten skylles, slynges tør, og snittes fint.
Rødløget pilles, deles og snittes i ultra-fine splitter. Det gøres nemmest på et mandolinjern.
Koteletterne skæres ud i tynde skiver, og vendes i Sweet chilisauce samt halvdelen af limesaften.
Salat, agurker og rødløg vendes ned til nudlerne, og salaten anrettes på et stort fad.
Kødet fordeles over salaten, og resten af limesaften dryppes over sammen med evt. dryp af en god chilisauce.
Fadet sættes på bordet, og alle tager selv.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()