Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Dræn kikærterne grundigt for vand. Vend dem med en smule olie, salt og krydderblandingen. Bred dem ud på en bradepande, og bag dem i ovnen i 15-20 min., til de er sprøde.
Skyl den røde peber, fjern kernehuset, og skær den ud i grove strimler. Læg strimlerne på pladen med kikærter, og lad dem bage med, til de har taget farve, og er møre.
Halvér avokadoen, tag kødet ud, og skær det i lange stykker. Snit kålen super fint med en kniv eller på et mandolinjern. Hak korianderen groft, både stilke og blade. Vend avokado, kål og koriander i en skål med saft fra ca. halvdelen af limefrugten.
Varm en stor pande op over højeste blus. Steg tortillas uden fedtstof et par min. på hver side, til de er bløde, og dufter dejligt af majs. Hold dem lune i et viskestykke i en kurv.
Anret tacos ved bordet med alt fyldet. Skær resten af limefrugten ud i små både, og husk en klat creme fraiche til.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()