Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær aubergine i tynde skiver og fersken i tynde både.
Rul dejen tyndt ud til ca. 5 mm tykkelse på et godt melet bord. Læg dejen på en bageplade med bagepapir. Smør en god klat creme fraiche ud i en cirkel på dejen, men undlad at smøre de yderste 5 cm.
Fordel aubergine og fersken på creme fraichen, og drys med krydderblanding og salt. Kom lidt olivenolie over tærten, og fold kanterne ind over tærten. Bag tærten i ovnen i ca. 25 min., til den er gylden og gennembagt.
Dræn kikærterne, og kom dem op i en skål. Skær agurken i små tern, og rist nødderne på en tør pande i 2-3 min., til de har taget farve.
Hak nødderne, og vend agurk og nødder op i kikærterne sammen med et par dråber olivenolie, masser af limesaft, lidt salt og friskkværnet, sort peber.
Servér tærten direkte fra ovnen, og skær den ud ved bordet. Anret salaten i små portionsskåle.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften