0
Taglietelle med bagte tomater, svampecreme og squash

Taglietelle med bagte tomater, svampecreme og squash

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tomater
1 min.
Tomater

Start med at sætte en stor gryde, godt saltet vand over at koge.

Tænd ovnen på 220 grader og tænd for grillen.

Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir på. Krydr med salt og friskkværnet peber og et par dråber olivenolie. Bag tomaterne til de har smidt vandet og taget lidt farve. Hold godt øje, det kan gå hurtigt.

blandede svampehvidløg
5 min.
Svampecreme

Sæt en stor gryde over ved mellem varme og tilsæt et godt skud olivenolie.

Pil hvidløgene og snit dem fint med en skarp kniv. Sauter dem i gryden uden at de tager farve - blot et par minutter.

Rens imens svampene og pluk dem ud i grove stykker. Tilsæt dem til gryden og lad dem sautere lidt med nogle minutter. Tilsæt så ca. 1 dl vand pr kuvert og lad svampene koge 5 min. under låg.

Blend herefter svampene til en lind puré med en stavblender og smag til med salt og friskkværnet peber.

squashcitron
10 min.
Squash

Skyl squashen og skær den i små tern. Vend squashtern med masser af fintrevet citronskal og saft.

15 min.
Pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Når den er al dente sigter du vandet fra og vender den hurtigt op i svampecremen.

pecorino romanobasilikum
30 min.
Anretning

Anret pastaen i dybe tallerkner med squashtern, tomater og godt med fintrevet ost henover. Slut af med plukkede basilikumblade.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?