0

Tandoori Masala med torsk, minimajs og ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, minimajs og ris leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, minimajs/sauce og risene i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i minimajs og risene.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Torskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Minimajs/sauce: Kokosmælk, ærter, minimajs, Tandoori Masala krydderi, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Ris: Ris, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/800 g.

Holdbarhed:

• Levering 22. juni - bedst før 24. juni

• Levering 23. juni – bedst før 25. juni

• Levering 24. juni - bedst før 26. juni

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?