Fisken skæres i tykke skiver - der skal være fire skiver pr person.
Fisken drysses med salt og trækker, mens coleslaw'en laves.
Gulerødder og kål hældes ned i en stor skål, og "krammes" godt sammen med et drys groft salt. Grøntsagerne skal blødgøres, så man kan roligt lægge lidt kræfter i.
Hæld grøntsagerne op i en sigte, og skyl saltet af. Kram overskydende væde grundigt ud.
Grøntsagerne hældes tilbage i skålen, og smages til med coleslawdressing, salt og peber.
Fisken duppes tør, og vendes i tang-paner-mix.
Fisken steges i halvt smør/halvt olie til den er gylden, og drypper af på en rist eller på køkkenrulle.
Imens fisken steger, ristes burgerbollerne på skærefladen.
Fisk, coleslaw og boller sættes på bordet, og alle samler selv deres burgere.
~Velbekomme ~
Med denne tang-panérmix bliver dine fiskeretter super lækre. Tangen i mix’en gør, at fisken lettere forbliver saftig og tilfører fisken en velafbalanceret umami-smag samt naturlige salte og mineraler.
Ingredienser:
Dalarhvedemel. Ølandshvedemel. Salt. Peber. S. Latissima-tang
Kundekommentarer ()