Fisken skæres i portionsstykker, og saltes let.
Æblerne skylles og skæres i både på omkring 2-3 cm.
Løgene pilles og skæres i tynde splitter.
Kålen skylles og snittes fint. Du skal bruge en stor håndfuld kål pr. person.
Timian skylles, og bladene hives af stilkene. Du skal bruge omkring en tsk. blade pr. person.
Løgene steges på en stor pande, til de bliver gyldne og gennemsigtige.
Løgene tages af panden, og æblerne steges til de bliver brune og møre.
Æblerne lægges over til løgene, og kålen steges ved meget høj varme til den falder sammen og bliver mør. Tilsæt evt. en smule vand undervejs for at dampe kålen helt mør.
Alle grøntsagerne hældes tilbage på panden, og smages til med timianblade, sukker, salt og peber.
Fisken duppes tør, og vendes i rasp
Steg fisken på en slip-let pande i 50/50 smør og olie, til den er gylden og sprød.
Imens fisken steger, røres picalilly-saucen sammen med creme fraiche og smages til med salt og peber.
Fisken serveres sammen med æblekålen, og picalilly-saucen gives til.
~ Velbekomme ~
Kundekommentarer ()