0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Durummel, Fisk, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rød thai karrypasteforårsløglime
1 min.
Marinér kødet

Sæt en stor grydefuld vand over at koge til nudler - husk et godt skud salt.

Kom kødet op i en skål sammen med currypasten og limesaft.

Snit forårsløgene i tynde strimler, lidt på skrå. Kom den hvide del af løgene op til kødet, og vend rundt.

korianderpak choyforårsløg
5 min.
Skær det grønne

Hak korianderen groft, både stilke og blade, med en kniv.

Skær pak choy i mundrette bidder, både blade og stilke.

Bland de grønne forårsløg, pak choy og koriander i en skål.

nudler
15 min.
Kog nudler

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

fishsaucekokosmælk
20 min.
Lav curryen

Varm en stor gryde op ved mellem varme, og tilsæt lidt olie. Sautér kødet 2-3 min i gryden, og tilsæt så kokosmælk. Bring det til simrepunktet, og lad det tilberede ca. 4-5 min. Smag til med salt, fishsauce og evt. et drys sukker.

30 min.
Anretning

Anret nudler i bunden af en dyb tallerken med curryen ovenpå. Slut af med at komme det grønne ovenpå.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?