Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor grydefuld vand over at koge til nudler - husk et godt skud salt.
Kom kødet op i en skål sammen med currypasten og limesaft.
Snit forårsløgene i tynde strimler, lidt på skrå. Kom den hvide del af løgene op til kødet, og vend rundt.
Hak korianderen groft, både stilke og blade, med en kniv.
Skær pak choy i mundrette bidder, både blade og stilke.
Bland de grønne forårsløg, pak choy og koriander i en skål.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Varm en stor gryde op ved mellem varme, og tilsæt lidt olie. Sautér kødet 2-3 min i gryden, og tilsæt så kokosmælk. Bring det til simrepunktet, og lad det tilberede ca. 4-5 min. Smag til med salt, fishsauce og evt. et drys sukker.
Anret nudler i bunden af en dyb tallerken med curryen ovenpå. Slut af med at komme det grønne ovenpå.
Kundekommentarer ()