Start med at ordne østershattene. Børst evt. jord væk og skær dem ud i tynde strimler. Snit forårsløget lidt på skråt supertyndt. Pluk korianderen ud i blade og hak stilkene fint. Læg alle de ordnede grøntsager til side til senere.
Sæt en stor gryde vand over at koge. Når vandet koger, tilsætter du lidt salt og koger nudlerne i et par minutter til de er al dente. Sigt vandet fra, vend dem med en smule olie og hold dem varme under låg til senere.
Hak torsken så fint du kan med en skarp kniv, så du får en grov fars og kom den op i en skål. Tilsæt den grønne curry, halvdelen af de snittede forårsløg og lidt salt eller soya, hvis du har. Hvis du laver mad til 2-3 skal du kun bruge ca. halvdelen af currypasten - alt efter hvor stærk du kan lide din mad. Tilsæt også gerne et æg hvis du har. Rør det hele rundt til en homogen fars.
Varm en stor pande eller wok godt op og tilsæt en generøs mængde neutral olie, som rapsolie, vindruekerneolie eller solsikkeolie. Form små flade fishcakes med en ske og steg dem gyldne i olien - ca. 2 min på hver side. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle inden servering.
Hæld det meste af olien fra fishcake panden væk, men lad en lille smule blive i. Varm den godt op og steg svampene heri. Tilsæt nudlerne til panden. Pas på, det ikke sprutter, hvis der er vand tilbage ved nudlerne.
Lad nudlerne og svampe varme igennem et minuts tid og tilsæt så forårsløg og hakkede korianderstilke. Træk panden væk fra varmen og smag nudlerne til med soya eller salt. Anret nudlerne i en dyp tallerken, med fishcakes, korianderblade og sweet chili ud over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()