0
Thai green curry med mørksej og rød quinoa

Thai green curry med mørksej og rød quinoa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

1. Skær fisken ud i ca. 1 cm tykke skiver.

2. Kom fiskestykkerne i en skål, og krydr med lidt salt, peber og sukker. Riv lidt af den grønne skal fra limefrugten over sammen med ca. halvdelen af limesaften, og vend rundt.

3. Lad fisken trække, til den skal vendes i saucen til allersidst.

4. Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand.

5. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt den dobbelte mængde vand og lidt salt.

6. Kog quinoa under låg ved svag varme i ca. 15-18 minutter. Lad den trække, til den skal serveres.

7. Skræl, og skær gulerødder i tynde skiver af ca. 3-4 mm

8. Soigner forårsløg, skær dem i tynde skiver, og kom dem i iskoldt vand.

9. Pluk koriander, og kom det i iskoldt vand.

10. Kom karrypastaen i en tykbundet gryde (pas på den er STÆRK, så prøv dig frem).

11. Rist igennem i et par minutter på medium varme, mens du rører i den konstant.

12. Kom kokosmælk på, og lad det simre ved svag varme i ca. 10 minutter til en cremet konsistens.

13. Kom de ordnede gulerødder i, og kog dem med under låg i 2-3 minutter.

14. Tilsæt fisken, og vend forsigtigt rundt. Lad den simre med i 1-2 minutter under låg.

15. Smag retten til med fish sauce samt lidt (rør)sukker og det sidste limesaft.

16. Lad quinoaen dryppe af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra.

17. Tag koriander og forårsløg op af vandet og afdryp inden servering

Anretning: Som vist på billedet. Drys med koriander og skåret forårsløg

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?