0
Thai nudelsalat med kylling, lynstegte grøntsager og peanuts

Thai nudelsalat med kylling, lynstegte grøntsager og peanuts

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Steg kyllingen i olie ved middelhøj varme på en pande i 5-7 minutter på hver side.

2. Bring en gryde med letsaltet vand i kog til glasnudlerne, men vent lidt med at tilsætte nudlerne.

3. Skræl gulerødder, og skær den grove ende af bønnerne. Skær gulerødder, bønner og tomater i mundrette stykker. Lynsteg grøntsagerne i et par minutter i olie, enten på samme pande som kyllingen, hvis der er plads, eller alternativt i en wok.

4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, og klip evt. i nudlerne et par gange med en saks, så de bliver nemmere at fordele i grøntsagerne.

5. Bland grøntsager med nudler, og smag til med soyasauce. Du skal ikke nødvendigvis bruge det hele.

6. Drys (evt. grofthakkede) peanuts over nudlerne, og anret på tallerkener som vist på billedet. Server med både af lime, som presses over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?