0
Thai panang curry med oksekød, broccoli og peberfrugt

Thai panang curry med oksekød, broccoli og peberfrugt

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

1. Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende vand i 2-3 minutter. Kog 3 dl vand (pr. pose ris) op med 1 tsk. salt. Tilsæt de skyllede og drænede ris, og når vandet igen koger, røres en gang i risene. Der skrues ned , så de netop simrer. Kog risene under låg i ca. 10-12 minutter, til alt vandet er optaget i risene. Sluk, og lad risene hvile under låg i 10-12 minutter. Slå dem løse med en gaffel, og server straks.

2. Skyl alle grøntsager.

3. Skær peberfrugt i tynde strimler.

4. Soigner broccoli ved at skære 2-3 mm af bunden, og skær det i aflange strimler.

5. Skyl igen grøntsagerne i rigeligt koldt vand, og dræn dem.

6. Brun kødstykkerne i en tykbundet gryde i lidt neutral olie, til de er godt brunede på alle sider.

7. Tilsæt karrypastaen (brug 2-3 tsk. til 4 pers.) (pas på den er STÆRK, så prøv dig frem). Rist igennem i et par minutter på medium varme.

8. Kom kokosmælk og peanutbutter på, og lad det simre under låg ved svag varme i ca. 15-20 minutter.

9. Tag låget af, og kog saucen ind til en cremet konsistens.

10. Kom de ordnede grøntsager i, og kog dem med under låg i 2-3 minutter.

11. Smag til med fish sauce samt lidt (rør)sukker og limesaft.

Anretning: Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?