Kog risene efter anvisning på posen.
Kom nødderne i et ildfast fad. Dryp lidt olie på, og drys med fint salt. Rist nødderne gyldne i en 180 grader varm ovn i ca. 6-8 min. Køl dem let af, og hak dem groft. Alternativt kan nødderne ristes gyldne på en medium varm pande.
Skær peberfrugter i strimler, og sautér dem hurtigt ved høj varme sammen med snittet forårsløg og snittet rødløg. Tilsæt rød karry, vend rundt, og rist et par minutter. Tilsæt kokosmælk. Kog igennem. Smag saucen til med fishsauce, sukker og limesaft.
Fisken deles i mindre stykker, og krydres med salt og peber. Vend stykkerne i lidt hvedemel, og steg dem på en medium varm pande i godt med smør og neutral olie. Fisken steges primært på den ene side i 3-4 min., til den er pænt gylden, hvorefter den vendes og steges i kort tid på den anden side.
Drys til sidst ristede cashewnødder og koriander ovenpå retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()