0
Thai rød karry med mørksej
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Fisk, Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen. 

cashewnødder
2 min.
Cashewnødder:

Kom nødderne i et ildfast fad. Dryp lidt olie på, og drys med fint salt. Rist nødderne gyldne i en 180 grader varm ovn i ca. 6-8 min. Køl dem let af, og hak dem groft. Alternativt kan nødderne ristes gyldne på en medium varm pande.

limerøde peberfrugterrød thai karrypastekokosmælkrødløgforårsløgfishsauce
5 min.
Grøntsager & curry:

Skær peberfrugter i strimler, og sautér dem hurtigt ved høj varme sammen med snittet forårsløg og snittet rødløg. Tilsæt rød karry, vend rundt, og rist et par minutter. Tilsæt kokosmælk. Kog igennem. Smag saucen til med fishsauce, sukker og limesaft. 

mørksejfilet uden skind
15 min.
Fisk

Fisken deles i mindre stykker, og krydres med salt og peber. Vend stykkerne i lidt hvedemel, og steg dem på en medium varm pande i godt med smør og neutral olie. Fisken steges primært på den ene side i 3-4 min., til den er pænt gylden, hvorefter den vendes og steges i kort tid på den anden side.

koriander
25 min.
Anretning:

Drys til sidst ristede cashewnødder og koriander ovenpå retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?