0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Tilbehør:

125 g forårsløg

125 g sukkerærter

1-2 tsk. sesamolie

saft af ½ citron

1-2 tsk. sesamfrø

Fisk: Det hakkede fiskekød blandes med rødløg, hvidløg og alle krydderierne. Rør derefter mel og yoghurt i. Lad gerne farsen hvile i ½ time. Form frikadellerne med en ske til små frikadeller og steg dem i olien, til de er gyldne.

Tilbehør: Blancher forårsløg og sukkerærter i kort tid og vend de lune grøntsager sammen med sesamolie og citronsaft. Drys sesamfrø over.

Thaidellerne kan blandes med tilbehøret, eller du kan servere frikadeller og tilbehør hver for sig.

Kommentarer og forslag til opskriften