0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Thaideller: Hak rødløg, 1 fed hvidløg, chili og citrongræs meget fint. Bland det godt sammen med det hakkede fiskekød tilsat fiskesauce, salt og peber. Rør derefter mel og yoghurt i. Farsen skal derefter hvile en halv time.

Farsen formes med en ske til små frikadeller og steges i olie til de er gyldne.

Grøntsauté: Skær grøntsagerne i mundrette stykker og sauter dem i lidt olie på en varm pande i ca. 3 min. Stænk med lidt soya og krydr med lidt presset hvidløg og limesaft.

Ønsker du sauce til retten, tilsætter du 1½ dl kokosmælk til de sauterede grøntsager og lader den koge med i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.

Server retten med nudler eller ris.

Kommentarer og forslag til opskriften