Cakes: Skræl kartoflerne, skær dem i store tern og kog dem møre i usaltet vand. Kør løgene fine i en foodprocessor og hak korianderen groft med en kniv. Mos kartoflerne og rør dem ensartet med løg, koriander og fiskekød. Pisk æg, karrypasta (brug med forsigtighed - det er stærkt!), fish sauce, salt og peber godt sammen med en gaffel og vend det i fiskeblandingen til en lind fars. Form farsen til små ”bøffer”, ca. 7 cm i diameter og 1 cm i tykkelse. Læg dem på en bageplade og frys dem 30 min. Kom olie i en lille sauterpande til det dækker med 3 cm og varm det godt op. Læg 4 "bøffer" i ad gangen og friter dem gyldne på begge sider, ca. 3 min. på hver side. Tag dem op med en hulske og lad dem kortvarigt dryppe af på køkkenrulle. Server straks med limebåde til.
Relish: Kom sukker og eddike i en lille kasserolle, kog det op til sukkeret er opløst og lad lagen køle af. Halver agurkerne, skrab den bløde kerne ud og skær resten i tynde halvmåneformede skiver. Vend agurkerne i lagen og lad dem trække 10 min. Hak imens peanuts fint. Arranger agurkerne i en skål og top med hakkede peanuts.
Server fish cakes med relishen og sød chilisauce som dip. Giv gerne lynstegte nudler og grøntsager med sesam til.
Kommentarer og forslag til opskriften