Start med at lave en krydderblanding: Rør 3 spsk. olie, østerssauce, fiskesauce, soja, farin, finthakket hvidløg, chili i tynde skiver, saft af ½ lime (skær den anden halve i tynde skiver, de skal bruges til fisken senere), koriander og basilikum (begge revet groft med fingrene) sammen i en skål. NB - gem lidt chili og en håndfuld koriander til pynt.
Snit to dybe ridser på hver side af knurhanerne og læg dem enkeltvis på hvert sit store stykke stanniol. Fordel grundigt halvdelen af krydderblandingen over fiskene og luk stanniolen omkring, så saften ikke kan løbe ud. Bag ved 200 grader i ca. 12 min. til fiskene er lige knapt gennembagte.
Tænd for ovngrillen og skru temperaturen helt op. Åbn stanniolen og rul den forsigtigt ned, så der dannes en lille skål. Fordel resten af krydderblandingen over og sæt fiskene under grillen i 5-7 min. til de er gyldne. Pynt med limeskiver, chili og koriander og server straks.
Giv jasminris og lynstegte grøntsager til denne ret.
Kommentarer og forslag til opskriften