0
Thaisuppe med rejer, koriander og sprødt grønt
Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rejer, Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

kokosmælkGrøn thai-karry sovslime
3 min.
Suppe

Kom thaisovsen op i en gryde, og tilsæt kokosmælken og ca. 1 dl vand pr kuvert. Bring suppen i kog, og smag til med limesaft og salt.

pak choypeanutskoriander
10 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i blade, og skyl den.

Snit bladene fint med en kniv. Hak koriander med en kniv, både stilke og blade.

Hak peanuts - ligeledes med en kniv.

peanuts
20 min.
Anretning

Anret de kogte ris, rå pak choy, drænede rejer og koriander i en dyb tallerken. Hæld den kogende suppe over retten, og drys med peanuts.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?