0
Thaisuppe med rejer, koriander og sprødt grønt
Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt vand over. Skyl risene grundigt. Kom risene i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand og kog i ca. 12 min. Hæld overskydende vand fra. 

OBS: Vigtigt at overholde tiden da risene ellers nemt kan klistre.

kokosmælkGrøn thai-karry sovslime
3 min.
Suppe

Kom thaisovsen op i en gryde, og tilsæt kokosmælken og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Bring suppen i kog, og smag til med limesaft og salt.

pak choypeanutskoriander
10 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i blade, og snit dem fint med en kniv. Hak peanuts og koriander (både stilke og blade).

peanuts
20 min.
Anretning

Anret de kogte ris, rå pak choy, drænede rejer og koriander i en dyb tallerken. Hæld den kogende suppe over retten, og drys med peanuts.

Kommentarer og forslag til opskriften