Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 12 min., og hæld overskydende vand fra.
OBS: Vigtigt at overholde tiden, da risene ellers nemt kan klistre.
Kom thaisovsen op i en gryde, og tilsæt kokosmælken og ca. 1 dl vand pr. pers. Bring suppen i kog, og smag til med limesaft og salt.
Pluk pak choy ud i blade, og snit dem fint med en kniv.
Hak peanuts og koriander (både stilke og blade).
Anret de kogte ris, rå pak choy, drænede rejer og koriander i en dyb tallerken.
Hæld den kogende suppe over retten, og drys med peanuts.
Kommentarer og forslag til opskriften