0
Thaisuppe med rejer, koriander og sprødt grønt
Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

kokosmælkGrøn thai-karry sovslime
3 min.
Suppe

Kom thaisovsen op i en gryde, og tilsæt kokosmælken og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Bring suppen i kog, og smag til med limesaft og salt.

pak choypeanutskoriander
10 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i blade, og snit dem fint med en kniv. Hak peanuts og koriander (både stilke og blade).

peanutsSkagenfood håndpillede rejer
20 min.
Anretning

Anret de kogte ris, rå pak choy, drænede rejer og koriander i en dyb tallerken. Hæld den kogende suppe over retten, og drys med peanuts.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?