Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Kom thaisovsen op i en gryde, og tilsæt kokosmælken og ca. 1 dl vand pr kuvert. Bring suppen i kog, og smag til med limesaft og salt.
Pluk pak choy ud i blade, og skyl den.
Snit bladene fint med en kniv. Hak koriander med en kniv, både stilke og blade.
Hak peanuts - ligeledes med en kniv.
Anret de kogte ris, rå pak choy, drænede rejer og koriander i en dyb tallerken. Hæld den kogende suppe over retten, og drys med peanuts.
Velbekomme!
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()