Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Kom thaisovsen op i en gryde, og tilsæt kokosmælken og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Bring suppen i kog, og smag til med limesaft og salt.
Pluk pak choy ud i blade, og snit dem fint med en kniv. Hak peanuts og koriander (både stilke og blade).
Anret de kogte ris, rå pak choy, drænede rejer og koriander i en dyb tallerken. Hæld den kogende suppe over retten, og drys med peanuts.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften