0
Tikka curry med gris, jordskokker, savoykål & ristede jordnødder

Tikka curry med gris, jordskokker, savoykål & ristede jordnødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Thai
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

jasminris
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

hakket grisekød 6-9%tikka curry krydderikokosmælknam pla (fiskesauce)gulerødderjordskokkersavoykål
2 min.
Tikka curry

Soignér kålen, og snit den, så fint du kan.

Skræl gulerødder og jordskokker, og skær dem i tern. Rist dem af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt grisekødet, og rist igennem, til det er godt brunet af. Tilsæt tikka curry krydderiet, og rist igennem et par minutter.

Lad det hele simre under låg i 10 min. sammen med kokosmælken, og lad saucen koge, indtil den er cremet.

Vend kålen i, og kog igennem i 1-2 min. Smag retten til med salt, sukker, fishsauce og limesaft.

peanutskoriander
20 min.
Koriander og peanuts

Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.

35 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys med de hakkede peanuts og koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?