Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Kog risene efter anvisning på posen.
Soignér kålen, og snit den, så fint du kan.
Skræl gulerødder og jordskokker, og skær dem i tern. Rist dem af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt grisekødet, og rist igennem, til det er godt brunet af. Tilsæt tikka curry krydderiet, og rist igennem et par minutter.
Lad det hele simre under låg i 10 min. sammen med kokosmælken, og lad saucen koge, indtil den er cremet.
Vend kålen i, og kog igennem i 1-2 min. Smag retten til med salt, sukker, fishsauce og limesaft.
Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.
Som vist på billedet. Drys med de hakkede peanuts og koriander.
Kommentarer og forslag til opskriften