0
Tikka curry med gris, jordskokker, savoykål & ristede jordnødder

Tikka curry med gris, jordskokker, savoykål & ristede jordnødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Thai
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

ris
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

hakket grisekødtikka masala curry pastekokosmælknam pla (fiskesauce)gulerødderjordskokkersavoykål
2 min.
Tikka curry:

Soigner kålen, og snit den, så fint du kan. Skræl gulerødder og jordskokker, og skær dem i tern. Rist dem af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt grisekødet, og rist igennem, til det er godt brunet af. Tilsæt karrypastaen, og rist igennem et par minutter. Lad det hele simre under låg i 10 min. sammen med kokosmælken, og lad saucen koge, indtil den er cremet. Vend kålen i, og kog igennem i 1-2 min. Smag retten til med salt, sukker, fishsauce og limesaft.

peanutskoriander
20 min.
Koriander og peanuts:

Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.

35 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys med de hakkede peanuts og koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?