0
Tikka curry med gris, spidskål & peanuts

Tikka curry med gris, spidskål & peanuts

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminris
1 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

Hakket grisekød 9-15%tikka curry pastekokosmælknam pla (fiskesauce)gulerøddersmå kartoflerspidskållime
2 min.
Tikka curry

Soignér spidskålen, og snit det så fint du magter. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i tern eller tynde skiver. Brun kødet af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt gulerødder og kartofler samt karrypastaen, og rist igennem et par min. Kom fiskesovs i gryden sammen med kokosmælk, og lad saucen koge, indtil den er cremet, og kartoflerne er møre. Tilsæt spidskål, og kog igennem i 1-2 min. Smag retten til med salt, sukker og limesaft.

peanutskoriander
25 min.
Koriander og peanuts

Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.

30 min.
Anretning

Som vist - drys med de hakkede peanuts og koriander.

Kommentarer og forslag til opskriften