0
Tikka curry med gris, spidskål & peanuts
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminris
1 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

Hakket grisekød 9-15%tikka curry pastekokosmælknam pla (fiskesauce)gulerøddersmå kartoflerspidskållime
2 min.
Tikka curry

Soigner spidskålen og snit det så fint du magter. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i tern eller tynde skiver. Brun kødet af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Tilsæt gulerødder og kartofler samt karrypastaen og rist igennem et par min. Kom fiskesovs i gryden sammen med kokosmælk og lad saucen koge, indtil den er cremet og kartoflerne er møre. Tilsæt spidskål - kog igennem i 1-2 min. Smag retten til med salt, sukker og limesaft.

peanutskoriander
25 min.
Koriander og peanuts:

Pluk, skyl og hak koriander. Hak peanuts groft.

30 min.
Anretning:

Som vist - drys med de hakkede peanuts og koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?