0
Tikka Masala med frilandsgris dertil sesamstegte koriander-gulerødder og ris

Tikka Masala med frilandsgris dertil sesamstegte koriander-gulerødder og ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
45 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

 

  1. Kog risene efter anvisning på pakken.

  2. Pluk korianderbladene af, og skyl dem grundigt.

  3. Skyl også stilkene, og hak dem fint.

  4. Kom sesamfrø i et ovnfast fad, og rist dem i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter, til de er gyldne. Knus dem let i en morter med lidt groft salt.

  5. Kom lidt neutral olie i en tykbundet stegegryde, og brun kødet grundigt af heri.

  6. Krydr med salt og sort peber.

  7. Tilsæt finthakket hvidløg og tikka masala krydderipastaen, og rist det med i 1 minut.

  8. Tilsæt flåede tomater og yoghurt (gem en smule af yoghurten til pynt), og kog det hele igennem.

  9. Sæt låg på, og lad retten simre i ca. 25 minutter, gerne længere.

  10. Skræl gulerødderne, og skær dem i 3-4 mm tykke skiver lidt på tværs.

  11. Rist gulerødderne i lidt neutral olie på en pande, til de begynder at mørne. Krydr med salt, sukker og sort peber.

  12. Vend til sidst de ristede gulerødder med ristet sesam og hakkede korianderstilke.

Anretning: Som vist på billedet. Drys plukkede korianderplade over og dryp den sidste yoghurt over retten. Server ris og gulerødder i en skål ved siden af.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?