0
Tikka masala med kalvekød, svampe og rosenkål

Tikka masala med kalvekød, svampe og rosenkål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rosenkål: Soigner rosenkålene ved at fjerne de yderste blade, hvis det er nødvendigt - skær bunden af og halvér dem.

Markchampignons: Skær bunden af svampene og skyl dem grundigt under koldt vand - skær dem i skiver.

Basmatiris: Kom risene i en sigte og skyl dem grundigt under rindende koldt vand i 2-3 minutter. Kom risene i en tykbundet gryde og tilsæt koldt vand efter devisen 1,5 gange mængden af vand i forhold til ris (til en pose med 150 g ris passer det med 3 dl vand). Lad risene koge op uden låg - rør rundt én gang og skru ned så de netop simrer. Kog nu under låg i 10-12 min. Tag dem af varmen og lad dem trække i 8-10 min. Løsn dem med en gaffel og drys med lidt ristede knuste jordnødder.

Kalvetikka: Brun kødstykkerne i en tykbundet gryde til de er godt brunede på alle sider - krydr med salt og peber. Tilsæt karrypastaen og rist igennem i et par minutter. Kom tomat og fløde på og lad det simre under låg i ca. 15 minutter. Tag låget af og kog saucen ind til cremet konsistens. Kom rosenkål og svampe i og kog dem med under låg i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.

Anretning: Som vist på billedet

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?