Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl aubergine, og skræl rødløg. Læg ca. halvdelen af rødløgene til side til senere, og skær resten i både.
Skær auberginerne i grove tern. Vend auberginetern og løgbåde med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen, og bag dem i ovnen i ca. 20 min., til de er helt møre og har taget lidt farve.
Skyl agurk, og skær den i strimler. Snit de resterende rødløg super tyndt med en skarp kniv eller et mandolinjern. Hak korianderen fint - både stilke og blade.
Vend herefter rødløg, koriander og agurk sammen med masser af limesaft.
Lun pandekagerne i ovnen eller på en pande i 2-3 min., og hold dem derefter lune i et klæde.
Anret pandekagerne ved bordet med bagt grønt, agurkesalsa og yoghurt.
Velbekomme!
Tlayuda kaldes i folkemunde (uden for Mexico) for "mexicanske pizzaer". Og det er egentlig forståeligt nok, for en tlayuda er i grove træk, at en dej rulles fladt ud, og toppes med fx ost, bønner, kød og salat.
Præcis som med pizza findes der et utal af mere eller mindre autentiske variationer.
Vi bruger kun autentiske Tlayuda på 100% mexicansk nixtamaliseret masa harina!Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()