0

Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Kuller

Fremgangsmåde

Fisk: Fileten skæres i portionsstykker der er ens i tykkelsen. Placer dem i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Fjern kernerne fra tomaterne og skær tomatkødet i tern. Læg dem i en lille skål og rør dem sammen med lidt citronsaft, olie, salt og peber. Fordel tomaterne ovenpå fisken og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. Fisken må gerne trække tildækket med stanniol i ca. 5 min. bagefter - før den serveres.

Aspargessauté: Skalotteløget hakkes fint og aspargeserne skæres i skrå stave (både grønne og hvide asparges kan benyttes - bruges hvide skal de skrælles, og på både de hvide og de grønne skal de træede ender kasseres). Skalotteløgene sauteres i en gryde i lidt olie til de er bløde hvorefter aspargeserne tilsættes. Dernæst tilsættes hønsefonden og væden koges ind til det halve. Tilsæt fløden og lad væden koge ind til sauteén får en cremet konsistens (kan evt. også jævnes med lidt maizena). Lige inden servering tilsættes friskhakket basilikum.

Server retten sammen med pasta og snackgrønt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?