Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, asparges og pasta ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauten og pastaen.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET, SMØR, soltørret tomat, RASP, hvidløg, timian, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Asparges saute: Asparges, champignon, løg, hvidløg, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Persillepasta: PASTAPENNE, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 396 kJ / 95 kcal
Fedt 2,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 0,6 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 17,6 g
Salt 0,55 g
Asparges saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 170 kJ / 41 kcal
Fedt 1,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,1 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 2,0 g
Salt 0,54 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Kundekommentarer ()