0

Tomatbagt skærising med asparges saute og persillepasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme. 

Sæt fisk, asparges og pasta ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauten og pastaen. 

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.


Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: SKÆRISINGFILET, SMØR, soltørret tomat, RASP, hvidløg, timian, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Asparges saute: Asparges, champignon, løg, hvidløg, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Persillepasta: PASTAPENNE, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 6. juni – bedst før 7. juni
  • Levering 7. juni - bedst før 8. juni
  • Levering 8. juni - bedst før 9. juni 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 396 kJ / 95 kcal

Fedt 2,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,8 g

Kulhydrat 0,6 g

heraf sukkerarter 0,3 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 17,6 g

Salt 0,55 g

 

Asparges saute

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 170 kJ / 41 kcal

Fedt 1,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 4,1 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 1,8 g

Protein 2,0 g

Salt 0,54 g

 

Pasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 820 kJ / 196 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 28,6 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 6,0 g

Salt 0,9 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?