0
Sumatran karrykerner med bacon og napoletanasalat

Sumatran karrykerner med bacon og napoletanasalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Spelten

Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i 20 min., til den er mør.

løggulerodbladselleribacon i tern
3 min.
Forberedelse

Pil løget, skræl guleroden, og skyl den grundigt sammen med bladsellerien.

Hak grøntsagerne fint, eller riv dem på den grove side af et rivejern.

Skær bacon i mindre stykker.

tomatpurétikka masala curry paste
15 min.
Stegning

Kom bacon i en gryde, og varm op ved middel varme. Steg under omrøring, indtil baconen bliver brun.

Tilsæt grøntsagerne, og steg under omrøring i ca. 10 min., indtil de bliver gyldne og helt møre.

Spred grøntsagerne ud i kanten af gryden, så tomatpureen og karrypastaen kan steges i midten af gryden i ca. 30 sek.

Kom spelten (med kogevandet) i gryden, og hæld vand i, indtil alt er dækket. Lad retten simre, indtil den bliver tyk. Smages til med salt og peber.

sennepLys eddikebakke spæd salatmix (fx Napolitana)
25 min.
Salaten

Skyl salaten grundigt, og afdryp den for vand.

Bland 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike, 1/2 tsk. sennep og lidt salt pr. person i en skål.

Vend salaten i dressingen lige før servering.

30 min.
Anretning

Fordel speltretten i dybe tallerkener, og anret salaten henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?