0
Tomatsuppe med fladbrød, pastinakker og feta

Tomatsuppe med fladbrød, pastinakker og feta

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej
1 min.
Fladbrød

Start med at tænde ovnen på 250 grader varmluft og sæt en bageplade eller en pizzasten ind, så den kan varme op.

Del hver dejkugle i to og rul dem helt tyndt ud med en kagerulle. Pensl hvert fladbrød med olivenolie og bag dem i ovnen, når denne er HELT varm, ca. 10 min. De må gerne tage godt med farve. 

pastinakgræskarkerner
5 min.
Pastinakker

Skyl og skræl pastinakkerne og skær dem i mundrette tern. Vend dem med lidt olivenolie og salt og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen under pladen med fladbrød. De må godt tage farve, men ikke blive sorte - ca. 10-15 min.

Når pastinakkerne mangler et par minutter, smider du græskarkernerne ind oven i og lader dem bage lidt med.

Skagenfood tomatsugo
15 min.
Suppe

Kom tomatsauce og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert op i en gryde og kog det op. Smag til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

fetabasilikumsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktail
20 min.
Tomater

Halvér tomaterne og skyl basilikum. Pluk fetaosten ud i mundrette brud.

30 min.
Anretning

Anret pastinakker og græskarkerner i en dyb tallerken og hæld den varme suppe henover. Kom tomater, feta og basilikum ovenpå og servér brødet ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?