0
Tomatsuppe med gnocchi, pastinakker, bagte løg og græskarkerner

Tomatsuppe med gnocchi, pastinakker, bagte løg og græskarkerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødløgpastinakker
1 min.
Pastinakker

Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Sæt en stor gryde letsaltet vand over at koge til gnocchi.

Skræl og vask pastinakker og pil rødløgene. 

Skær pastinakkerne ud i mundrette tern. Skær ca. halvdelen af rødløgene i både og hak den anden del fint med en skarp kniv.

Vend løgbåde og pastinakker med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber og bag dem i ovnen, til de er møre - ca. 25 min.

Il Fornaio Datterino tomatsalsarødløg
10 min.
Suppe

Sautér de hakkede løg af i bunden af en gryde i rigeligt olivenolie. De skal blive helt møre, men må ikke tage farve. Tilsæt herefter tomatsalsa og ca. 1 dl vand pr kuvert.

Krydr med salt og friskkværnet peber og lad suppen simre under låg, indtil anretning.

gnocchi
15 min.
Gnocchi

Når vandet koger tilsætter du gnocchi, skruer lidt ned for gryden og lader dem koge til de kommer op til overfladen. Det tager nogle få minutter.

Tag dem herefter op med en hulske og hold dem lune i en skål med lidt olivenolie under låg 

græskarkerner
20 min.
Græskarkerner

Rist kernerne på en pande i en smule olivenolie, til de begynder at poppe. Krydr med lidt salt.

parmigiano reggiano (Parmesan)
25 min.
Anretning

Anret gnocchi, pastinakker, rødløg og græskarkerner i bunden af en dyb tallerken. Smag suppen til en sidste gang med salt, friskkværnet peber og olivenolie og kom den ned i tallerkenen. Slut af med at rive flager af parmesan over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Il Fornaio Datterino tomatsalsa

Jagten på gode råvarer og autentisk italiensk smag har nu også ført os til Sicilien – hvor den lille Datterino tomat har de bedst mulige vækstforhold. Datterino tomaten nyder godt af den mineralske jord og ikke mindst den kraftige sol. Datterinoen er en lidt aflang cherrytomat – som er let syrlig og fyldt med smag og frisk karakter. Tomaterne flaskes straks efter høst – og blandes blot med lidt salt og en god ekstra jomfru oliven olie. Hermed opnås smagen af sommer og sol på flaske.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?