0
Tomatsuppe med røget chili, brødcroutoner og creme fraiche

Tomatsuppe med røget chili, brødcroutoner og creme fraiche

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Hvedemel, Fuldkornshvedemel, Mælk, Fuldkornsdurumhvedemel, Durumhvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Grydetomatpassataløg
1 min.
Kog suppen

Start med at komme tomatpassataen op i en gryde, og tilsæt samme mængde vand. Skræl løget, og halver det. Kom løget op i gryden sammen med et skud salt, friskkværnet sort peber og lidt olivenolie. Lad det hele koge stille og roligt igennem under låg, til løget er mørt.

pandeØlandshvede / Primotivo boller
5 min.
Rist croutons

Skær bollerne i tern, og rist dem gyldne og sprøde i en god mængde olivenolie på en pande. Krydr med lidt salt. 

Sæt en stor gryde vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.

sedanini, 50% Fuldkorn
15 min.
Kog pastaen

Kog ca. 75 g pasta pr. kuvert, til den er al dente. Se kogetid på pakken.

squashtomater
20 min.
Skær grønt

Skær tomater og squash i mundrette tern.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Tag løget op af suppen, og kasser det. Anret den varme suppe i en dyb tallerken med pasta, squash, tomater og croutons i. Drys med chili efter smag, og kom små klatter creme fraiche rundt i tallerkenen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?