Start med at komme tomatpassataen op i en gryde, og tilsæt samme mængde vand. Skræl løget, og halver det. Kom løget op i gryden sammen med et skud salt, friskkværnet sort peber og lidt olivenolie. Lad det hele koge stille og roligt igennem under låg, til løget er mørt.
Skær bollerne i tern, og rist dem gyldne og sprøde i en god mængde olivenolie på en pande. Krydr med lidt salt.
Sæt en stor gryde vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.
Kog ca. 75 g pasta pr. kuvert, til den er al dente. Se kogetid på pakken.
Skær tomater og squash i mundrette tern.
Tag løget op af suppen, og kasser det. Anret den varme suppe i en dyb tallerken med pasta, squash, tomater og croutons i. Drys med chili efter smag, og kom små klatter creme fraiche rundt i tallerkenen.
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()