0
Tomatsuppe med røget chili, brødcroutoner og creme fraiche

Tomatsuppe med røget chili, brødcroutoner og creme fraiche

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Grydetomatpassataløg
1 min.
Kog suppen

Start med at komme tomatpassataen op i en gryde, og tilsæt samme mængde vand. Skræl løget, og halver det. Kom løget op i gryden sammen med et skud salt, friskkværnet sort peber og lidt olivenolie. Lad det hele koge stille og roligt igennem under låg, til løget er mørt.

pandePrimitivo surdejs bolle med fuldkorn
5 min.
Rist croutons

Skær bollerne i tern, og rist dem gyldne og sprøde i en god mængde olivenolie på en pande. Krydr med lidt salt. 

Sæt en stor gryde vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.

sedanini, 50% Fuldkorn
15 min.
Kog pastaen

Kog ca. 75 g pasta pr. kuvert, til den er al dente. Se kogetid på pakken.

squashtomater
20 min.
Skær grønt

Skær tomater og squash i mundrette tern.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Tag løget op af suppen, og kasser det. Anret den varme suppe i en dyb tallerken med pasta, squash, tomater og croutons i. Drys med chili efter smag, og kom små klatter creme fraiche rundt i tallerkenen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?