Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Form små kugler af farsen, og steg dem godt sprøde på en pande i en smule olie.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme. Tilsæt lidt olivenolie, og rist nødderne i 2-3 min., til de har taget farve. Tilsæt så krydderblandingen, og lad den riste lidt sammen med nødderne.
Kom tomatpassataen op i gryden, og tilsæt samme mængde vand. Bring det i kog, og smag til med salt.
Skyl spinaten grundigt, og fjern de groveste blade.
Skær spinaten i grove strimler med en kniv. Vend spinaten ned i suppen, og lad den falde sammen og tilberede med.
Lun brødene i ovnen.
Anret den varme suppe i en dyb tallerken, og kom dellerne ned i. Til sidst smuldrer du osten ned i suppen, og serverer den med brødet til.
Velbekomme!
Queso fresco er en lækker sag, som vi og Grand Fromage selv har udviklet i samarbejde med det lille landsbymejeri i Onsild i Nordjylland. Ideen blev født da vi var på udkig efter en dansk ost, der mindede om den mexicanske Oaxaca ost "queso fresco". Osten fremstilles af økologisk mælk fra køer der bl.a græsser på engdragene langs Gudenåen. Ostens oprindelse er Mexico og Sydamerika hvor den anvendes i mange retter. Osten er mild og med en fin mælkesmag, hvilket også gør den egnet til stegning.
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kommentarer og forslag til opskriften