0
Topløs fiskeburger med torsk, grøntsagsbrød & Piccalilly-dressing

Topløs fiskeburger med torsk, grøntsagsbrød & Piccalilly-dressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Mælk, Sennep, Nødder, Soya, Sesam, Selleri, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft. 

rodfrugtmix i stave
1 min.
Rodfrugtfritter

Fordel rodfrugterne på en bageplade med bagepapir. Drys dem godt med salt og peber, og bag dem i 20-25 min.

torskefilet uden skindkikærtemel
5 min.
Fisken

Skær hver torskefilet i 3 mindre stykker pr. person. Krydr stykkerne med salt og peber, og vend dem i kikærtemel. Steg dem på en pande i en smule olivenolie og lidt smør. Krydr igen med salt og peber. 

creme fraiche 18%Piccalilly, remoulade purémayonnaise
25 min.
Piccalilly-dressing

Bland creme fraiche, piccalilly-puré og mayonnaise sammen. Smag til med salt og peber.

Lun grøntsagsbrødene i 4-5 min. på en rist i ovnen.

hjertesalaterMK Grøntsagsbrødtorskefilet uden skind
35 min.
Anretning

Fordel blade af den skyllede hjertesalat og torsk på grøntsagsbrødene, og top med dressing.

Serveres sammen med rodfrugtfritter. 

 

 

Bonusinfo

Michelle Kristensen fortæller om hendes grøntsagsbrød:

Man tror jo nærmest det er løgn, hvis man hører hvor få havregryn der er i dette grøntsagsbrød. Hvor resten er ærter, æg og loppefrøskaller.

Jeg udviklede brødene i 2011 og siden har de været en trofast ven i mit køkken. Jeg bruger dem til alt fra sandwich, mini pizzabunde, erstatning til rugbrød, erstatning for burgerboller og mini madroulader.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
631 kcal
Fedt:
36,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,8 g
Kulhydrat:
38,5 g
heraf sukkerarter:
28 g
Kostfibre:
2,8 g
Protein:
37,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?