Torsk: Skær torsken ud i mindre stykker af ca. 50 gram stykket og drys dem med lidt salt og vend det godt rundt – lad dem salte et par minutter eller 5.
Pizzaiola: Kom olivenolie på en stor pande og tilsæt hvidløg, der er skåret i tynde skiver. Sautér indtil hvidløgsskiverne er gyldne uden at blive mørke. Hak skalotteløg fint og tilsæt til hvidløget sammen med kapers, oliven, salt, peber og halvdelen af oreganoen der er hakket fint. Skær tomater i tern af ca. 1 x 1 cm og tilsæt til panden sammen med et par spsk. vand. Lad det simre i 8-10 minutter. Fordel derefter torsken i saucen og kog ved svag varme i 2-3 minutter under låg. Skær mozzarellaen i skiver og fordel den nu ovenpå torskestykkerne. Sluk for blusset og lad det stå og hvile i 5-6 minutter med låg på, indtil mozzarellaen er smeltet. Drys det sidste oregano på toppen.
Pasta: Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand tilsat lidt olivenolie. (se bagpå pakken for kogetid). Dræn vandet fra og hæld den i en skål og vend den rundt sammen med 4-5 spsk. af din bedste olivenolie. Riv parmesan i og vend rundt. Smag til med salt og peber.
Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()