Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær fisken ud i kuvertstykker, krydr dem med lidt salt, og vend dem i krydderiblandingen. Læg dem i et ildfast fad. Fisken skal bage i ca. 15 min., så vent et par minutter med at sætte den ind.
Skyl squash og rucolasalat, og skræl grapefrugten.
Skær squashen i tern, og skær grapen i skiver og derefter i mundrette stykker.
Varm en stor pande op ved højeste blus, tilsæt en smule olivenolie og lynsteg squashternene i max 2-3 min. De skal tage let farve, men stadig beholde bid. Krydr med salt, og kom dem op i en skål. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege ad to omgange.
Hak cashewnødderne groft med en kniv. Bland nødder, rucolasalat, rosiner, squash og grapefrugt i en skål, og vend det hele rundt med et par dråber olivenolie og et godt skud friskkværnet sort peber.
Anret den bagte fisk, ris og salaten på en tallerken.
Velbekomme!
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()