0

Torsk i fad med bacon, porrer, ærter, champignoner og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Dup fisken tør, skær den i 4 ensartede portionsstykker og læg dem i et ovnfast fad. Rens porrer og champignoner og skyl tomaterne. Skær alle tre dele i skiver, men hold dem hver for sig. Rist baconskiverne gyldne - men ikke helt sprøde - på en tør pande og dryp dem af på køkkenrulle. Kom lidt olie på panden og sauter porrerne til de er blødgjorte. Fordel dem over fisken. Gentag med først champignon og derefter tomatskiver og husk at krydre med salt og peber undervejs. Kom paprika og karry på panden, rør fløde og tomatpuré i og kog saucen godt igennem. Fordel imens ærter og bacon oven på fisken. Smag saucen til og hæld den jævnt udover hele fadets indhold. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 10-15 min. til fisken lige er mør.

Server sammen med kogte, pillede aspargeskartofler og en sprød grøn salat.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?